+380673870816 +380673870816

Василь Берташ провів оглядовий рейд пам’ятників на Березнівщині

Щорічно голова Рівненської облдержадміністрації Василь Берташ проводить оглядовий рейд пам’ятників, меморіалів та обелісків загиблим у роки Великої Вітчизняної війни в населених пунктах області. Шляхом випадкового відбору цього разу перевірки зазнав Березнівський район. Тут знаходяться 97 пам’ятних знаків, 30 з яких - пам’ятки археології. 
     Голова райдержадміністрації Микола Людвічук розповідає, що доручення голови ОДА щодо впорядкування пам’ятників виконують і до речі, налаштовані на урочисте та пишне святкування.
     Василь Берташ відвідав місто Березне та села Кам’янка, Друхів і Моквин. Всі побачені пам’ятники та обеліски справили хороше враження на очільника області. За словами голови Моквинської сільської ради в їхньому селі пам’ятником впродовж багатьох років опікуються школярі.
     Під час таких оглядових рейдів в районах, Василь Берташ не забуває перевірити як виконуються його доручення на місцях. Це стосується ямкових ремонтів доріг, впорядкування кладовищ, благоустрою територій тощо. За словами очільника, Безезнівщина із поставленими завданнями впоралася.
     Окрім того, в Березнівському районі вже замовлений проект будівництва пам’ятника загиблим ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС. Три роки тому заклали камінь, проте, коли закінчиться будівництво і досі невідомо.


110505_Bertash_pamyatniki sferadesigner

Схожі статті