+380673870816 +380673870816

В Острозькій академії підписали меморандум про партнерство з ООН

У Національному університеті "Острозька академія"  відбулася презентація проекту Програми розвитку ООН "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду-2". В рамках презентації було також підписано меморандум про довгострокову співпрацю між Програмою та Острозькою академією, яка є єдиним вищим навчальним закладом Рівненської області залученим до цього проекту. Про це повідомила прес-служба Острозької академії.
     Підписання договору стало черговим етапом розвитку співпраці Національного університету "Острозька академія" із Програмою розвитку ООН в рамках проекту "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду". Науковцями Острозької академії уже були зроблені перші кроки для реалізації мети проекту - створення сприятливого середовища для довгострокового соціально-економічного розвитку на місцевому рівні шляхом вдосконалення місцевого самоврядування та підтримки ініціатив, спрямованих на розвиток громад, на всій території України. 
     За словами Жанни Чмут, координатора проекту "Місцевий розвиток орієнтований на громаду" українські виші розглядаються як важливий елемент вкорінення в національний "грунт" досвіду, здобутого на "польовому" рівні.

Схожі статті