+380673870816 +380673870816

В області визначили кращі студентські гуртожитки

На Рівненщині завершився вже традиційний огляд-конкурс на найкраще облаштування гуртожитків. Переможців обирали серед 24 закладів. Про це повідомила прес-служба Рівненської ОДА.
     Найбільш комфортні та затишні гуртожитки визначали у два етапи. Спочатку у кожному вищому навчальному закладі відбувався відбірковий тур, а потім уже обласний. Переможців обирали серед гуртожитків ВНЗ І-ІІ та ВНЗ ІІІ -ІV рівнів акредитації. До уваги брали, зокрема, умови проживання, стан збереження майна, організацію дозвілля.      В результаті найкращими визнали гуртожиток №6 РДГУ (перше місце), гуртожиток №4 Національного університету "Острозька академія" (друге місце), гуртожиток №4 НУВГП (третє місце). А в закладах І-ІІ рівнів акредитації відзначили гуртожиток №2 Автотранспортного технікуму НУВГП (перше місце), гуртожитки Дубенського коледжу РДГУ та гуртожиток №1 Сарненського педагогічного коледжу РДГУ (друге місце), а також гуртожитки Дубенського медичного коледжу та Рокитнівського медичного училища (третє місце).  
     Для переможців огляду-конкурсу вручили грамоти, кубки та сертифікати на отримання кухонних плит, холодильників, пральних машин, телевізорів та іншої побутової техніки. Загалом у 2011 році на утримання гуртожитків витратили понад 5 мільйонів гривень, із яких більше півтора мільйона – з державного бюджету.

Схожі статті