+380673870816 +380673870816

В обласному центрі вперше пройде конкурс краси "Перлинка Рівного"

Дитячий конкурс-фестиваль краси вперше стартував у Рівному. 24 учасниці віком від 5 до 12 років змагатимуться за звання найкрасивішої дівчинки у місті. 
     Дівчатка ще зовсім юні, проте вже вміють правильно дефілювати та позувати перед камерами. Пограти в боулінг "маленьких світських дам" привезли на лімузині, після запеклої гри, найвправніших нагородили медалями, згодом кожна, методом жеребкування обрала свій порядковий номер виходу на сцену. Зараз, за словами організатора конкурсу Оксани Ігас, триває насичена підготовка до фіналу, протягом якої дівчаткам вдасться відчути себе справжніми леді.
     Роксолана, циганка Аза, японська красуня та навіть ексцентрична співачка Леді Гага – у таких відомих образах постануть на сцені юні моделі. Також на них чекає конкурс талантів та 4 виходи – дефіле. Проте, незважаючи на усю серйозність конкурсу в очах у малечі не згасає дитяча щирість.
     На красунь, під час підготовки до заключної частини конкурсу, чекає насичена програма. Окрім боулінг-клубу, вони побувають в зоопарку, ляльковому театрі, візьмуть участь у фотосесії для дитячих журналів. Фінал дитячого фестивалю краси відбудеться на початку червня, організатори приховують точну дату, проте запевняють, що на юних учасниць та гостей чекатиме незабутнє свято.


110511_Perlunka Rivnogo sferadesigner

Схожі статті