+380673870816 +380673870816

В Обарові відбулися спортивні активності для дітей

Фото пресслужби "Спорт для всіх Рівненщини"

Нещодавно в дошкільному підрозділі Обарівського ліцею Городоцької територіальної громади, з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, відбувся спортивно-масовий захід «Перший старт». Його організаторами стали комунальні заклади «Центр спорту та фізичного здоров’я» Городоцької територіальної громади та «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради спільно з Відділенням НОК України у Рівненській області.

Після урочистого шикування, дітей розподілили на рівні команди. У складі своїх колективів малята вислухали правила і без зайвих затримок приступили до виконання спортивної програми, яку їм запропонували організатори. Вона включала проходження дистанцій з використанням спеціального спортивного інвентарю. Чудова погода сприяла дуже активній боротьбі між командами. Рух на майданчику не припинявся ні на мить. Дітей гучно підтримували вихователі та давали свої поради, як найкраще пройти дистанцію. Повідомляє пресслужба "Спорт для всіх Рівненщини".

Після змагань на дітлахів очікувало нагородження. Отже, за результатами спортивних естафет бронзові нагороди дісталися команді «Веселята». Друге місце у команди «Живчики». Переможцем змагань стала команда «Невгамовні».

Переможці та призери отримали дипломи від комунального закладу «Центр спорту та фізичного здоров’я» Городоцької територіальної громади та призи від Відділення НОК України у Рівненській області.

Схожі статті