+380673870816 +380673870816

В НУВГП магістранти спеціальності "гідроенергетики та гідравлічних машини" довели, що вони найкращі

В Національному університеті водного господарства та природокористування студенти спеціальності "гідроенергетика та гідравлічні машини" захищали свої магістерські роботи.

Спеціальність гідроенергетики проходить відповідну акредитацію в університеті. Міністерська комісія вже дала високу оцінку підготовці фахівців. Заключним етапом став захист магістерських робіт. Студенти 4 місяці розробляли свої наукові роботи, в яких розглянули і технічну сторону комплектації ГЕС, враховували охорону навколишнього середовища праці та економічну вигоду. Члени державної екзаменаційної комісії запевнили, що найкращі роботи студентів цілком підходять для теперішнього виробництва гідроенергетики.

Сергій Осадчий, заступник технічного директора ВАТ "Укргідропроект":

- у мене є з чим зрівняти. Я повернувся з Харківського університету, студенти молодці. Я задоволений результатом.

Голова комісії Сергій Осадчий у 1984 став випускником водного університету. Тепер займає посаду технічного заступника директора ВАТ "Укргідропроект" в Харкові. Розповів, що в їхній організації з 550-ти працівників, майже двісті випускників Національного університету. Завідувач кафедри гідроенергетики Олександр Рябенко зазначив, що після захисту магістерських робіт на здібних студентів чекає вдале працевлаштування. 

Олександр Рябенко, завідувач кафедри гідроенергетики та гідравлічних машин НУВГП:

- цих фахівців будуть чекати на гідроакумулюючих гідростанціях.

Студентка, яка навчається за цією спеціальністю, Яна Черпак на випускному матиме диплом магістра з відзнакою. 

Яна Черпак, студентка кафедри гідроенергетики та гідравлічних машин НУВГП:

- сподіваюся, що галузь гідроенергетики є одним з найперспективніших у нашій країні напрямків.

Цей випуск магістрів є першим для кафедри гідроенергетики та гідравлічних машин. Викладацький склад сподівається, що молодь достойно представлятиме честь університету та здійснить значний вклад у розвиток енергетики нашої країни.


110617_NUVGP sferadesigner

Схожі статті