+380673870816 +380673870816

В «молодіжці» продовжують створювати новий комунікаційний майданчик для ініціативної молоді

Фото пресслужби Рівненської обласної ради

У Рівненській обласній бібліотеці для молоді триває реалізація грантового  проєкту, який передбачає створення на базі закладу нового молодіжного простору.

В рамках програми «Мріємо та діємо», яка здійснюється за підтримки міжнародних партнерів IREX та USAID, учасники ініціативної групи цього разу працювали над теоретичними завданнями. Необхідно було описати цільову аудиторію щонайменше для трьох програм одного клубу. Також молоді люди тренувалися укладати календарні плани роботи майбутнього простору. Повідомляє пресслужба Рівненської обласної ради.

Нагадаємо, Програма USAID "Мріємо та діємо" розрахована на п’ять років та має на меті сприяти розвитку цікавих молодіжних ініціатив, створювати середовище, в якому молодь зможе реалізувати свої ідеї, зокрема, щодо розвитку країни.

«Мріємо та діємо» також проводить дослідження, на основі який формуватиметься  молодіжна політика в Україні, а це кроки до ефективних змін.

Комунальний заклад Рівненської обласної ради – обласна бібліотека для молоді – став учасником цього проєкту і вже втілює його в життя за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

В рамках проєкту в бібліотеці вже відбувся дводенний тренінг «Всі різні – всі свої».  У ньому взяли участь представники різних галузей діяльності нашої громади, а також працівники молодіжної бібліотеки.

Під час тренінгів учасники працюють над темами соціальної згуртованості, ідентичності, розмаїття й толерантності, гендерної рівності та соціальної інклюзії, вчаться працювати в команді, бути лідерами, працювати над стереотипами та упередженістю, тренувати навички діалогу, а також генерувати ідеї та планувати нові ініціативи.

Схожі статті