+380673870816 +380673870816

В адмінбудівлі Рівненської ОДА та облради пройдуть антитерористичні навчання

Фото пресслужби РОДА

Сьогодні, 29 липня Координаційною групою Антитерористичного центру при Управлінні СБУ в Рівненській області проводитимуться тактико-спеціальні антитерористичні навчання в адміністративній будівлі Рівненської ОДА/ облради.

Запрошуємо ЗМІ до будівлі ОДА на 12:00 зняти активну фазу навчань (переговори із терористами, штурм будівлі). Коментарі очільників відомств – відразу після завершення навчань. Контактна особа  - Інна Ілючок 067 360 51 24

Нагадаємо, антитерористичні та контрдиверсійні заходи проводитимуться в умовах максимально наближених до реальних з використанням озброєння та спеціальної техніки. Повідомляє пресслужба РОДА.

До участі у навчаннях залучатимуться підрозділи Служби безпеки України, Національної поліції, патрульної поліції, Держспецзв'язку, Національної гвардії, Збройних Сил України, Військової служби правопорядку ЗСУ, Державної прикордонної служби, Державної служби з надзвичайних ситуацій, представники місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

Під час заходів на окремих територіях можливе тимчасове запровадження особливого режиму, в тому числі обмеження або заборона пересування людей та руху транспортних засобів (м. Рівне майдан Просвіти, вулиця Кавказька), а також перевірка документів, що засвідчують особу, огляд автомобілів тощо.

Управління СБ України в Рівненській області звертається до жителів та гостей міста з проханням зберігати спокій, із розумінням поставитись до можливих незручностей, належним чином реагувати на законні дії та вимоги правоохоронців, мати з собою документи, що засвідчують особу. Усі дії відбуваються в рамках чинного законодавства.

Схожі статті