+380673870816 +380673870816

Уряд Австралії планує внести 1 мільйон євро до Чорнобильського фонду "Укриття"

Міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко прийняв Спеціального посланника Прем’єр-міністра Австралії з питань Східної Європи, Балкан та Кавказу Рассела Труда. Про це повідомила прес-служба Міністерства закордонних справ.
    Під час зустрічі, у якій також взяв участь Посол Австралії в Україні Майкл Поттс, були обговорені перспективи розширення українсько-австралійської співпраці у політичній, економічній, культурно-гуманітарній та інших сферах. Сторони позитивно оцінили конструктивний характер взаємодії двох держав у рамках міжнародних організацій, передусім в ООН та ОБСЄ. 
    Спеціальний посланник Р.Труд передав лист Прем’єр-міністра Австралії Д.Гіллард Президенту України В.Ф.Януковичу, в якому оголошуються наміри Уряду Австралії зробити внесок у розмірі 1 мільйон. євро до Чорнобильського фонду "Укриття". Міністр закордонних справ України висловив вдячність австралійській стороні за цей важливий прояв солідарності та підтримки міжнародних зусиль з ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи.

Схожі статті