+380673870816 +380673870816

Українські та польські військові обговорили питання організації взаємодії під час Євро-2012

Відбулася робоча зустріч керівного складу повітряних cил Збройних сил України та Республіки Польща. Про це повідомила прес-служба Міністерства оборони.
    Сторони обговорили перспективи подальшого співробітництва, зокрема, з питань організації взаємодії повітряних сил обох держав під час проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу у 2012 році, а також обміну досвідом щодо функціонування Командного центру повітряних сил Збройних сил України (Центру повітряних операцій). У ході робочого засідання також були порушені питання реформування військової авіації і військ протиповітряної оборони, досягнення взаємосумісності за стандартами НАТО, обміну інформацією про повітряну обстановку, заходи пошуково-рятувального забезпечення та метеорологічну ситуацію.
    Крім того, українські та польські військові обговорили можливість проведення двостороннього тренування визначених сил і засобів, які залучаються до виконання завдань із забезпечення безпеки проведення Євро-2012, а також перспективу двостороннього навчання "Безпечне небо – 2013".

Схожі статті