+380673870816 +380673870816

У Здолбунові відкрився Центр обслуговування платників податків

У Здолбунові цими днями розпочав свою роботу Центр обслуговування платників податків. В Україні такі заклади активно розпочали свою роботу, аби пришвидшити процес діалогу інспекторів Податкової із громадянами. 

Центр обслуговування платників податків – установа, яка діятиме у кожному районі при податковій інспекції та у найкоротші терміни надаватиме дозвільні документи та консультації з податкового законодавства, яке сьогодні часто змінюється. Організація таких центрів покладена на плечі органів місцевого самоврядування. Вони і першими розповіли про його переваги.

Віталій Шуль, голова Здолбунівської РДА:

- Людина – психологічно себе не завантажує, не нервує, тут є можливість професійно отримати консультацію. Людина не втрачає часу.

Раніше платникам податків доводилося контактувати з великою кількістю податківців, ходити різними кабінетами, вистоювати у чергах. З відкриттям центру громадяни позбудуться цих проблем. Усього тут три сектори, де з людьми працюють фахівці та консультанти. Також тут є вільний доступ до мережі інтернет та усі інші, необхідні для роботи умови.

Тетяна Подсада, заступник голови ДПС в Рівненській області:

- Основна задача і мета таких центрів – максимально зручно та лаконічно зробити все для того, щоб платник мав можливість в одному єдиному вікні отримати всю інформацію, також щодо надання адміністративних послуг.

Такий центр у нашій області вже відкрили в Острозі та Здолбунові. Наступними на черзі є Гоща, Корець, Дубровиця та вже до 30 червня такі установи діятимуть у 80 відсотках міст Рівненщини.

Схожі статті