+380673870816 +380673870816

У військових частинах 13 армійського корпусу розпочалася перевірка за 2011 навчальний рік

У військових частинах 13 армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України розпочалася підсумкова перевірка за 2011-й навчальний рік. Про це повідомив прес-секретар 13-го армійського корпусу Віктор Шубец.
     Так, у Рівному, для військовослужбовців військових частин Рівненського гарнізону підсумкова перевірка за 2011 навчальний рік розпочалася зі стройового огляду під загальним керівництвом тимчасово виконуючого обов’язки начальника штабу-першого заступника командира 13 армійського корпусу полковника В’ячеслава Курилюка.
     Метою перевірки є визначення професійного рівня кожного військовослужбовця, оцінка виконання заходів бойової та мобілізаційної готовності, стану правопорядку та військової дисципліни, якості проведення сезонного технічного обслуговування військової техніки і озброєння, організації проведення інвентаризації ракетно-артилерійського озброєння та готовності до зими.
     За словами тимчасово виконуючого обов’язки начальника штабу, першого заступника командира 13 армійського корпусу полковника В’ячеслава Курилюка головна увага перевірки звернена на категорію командир роти, батареї. За результатами перевірки буде визначено кращі підрозділи та кращих військовослужбовців за індивідуальними оцінками. Варто додати, що в період з 17 по 19 жовтня підсумкову перевірку за 2011-й навчальний рік здали військовослужбовці управління 13-го армійського корпусу. За її результатами управління 13 армійського корпусу отримало загальну добру оцінку.

Схожі статті