+380673870816 +380673870816

У Верховній Раді студенти обговорили проблеми української опозиції

В рамках проведення П’ятого щорічного українсько-польського студентського круглого столу відбулася зустріч студентів із депутатом Верховної Ради України, відомим журналістом Володимиром Ар’євим. Про це повідомила прес-служба Острозької академії.
     Проведення наукових круглих столів між Національним університетом "Острозька академія" та Державною вищою професійною школою ім. Шимона Шимоновича (Польща) стало традиційним, але зустріч учасників із представниками української політики відбулася вперше. Символічним стало і місце проведення, оскільки спілкування із депутатом відбувалося у стінах Верховної Ради України. 
     Тема зустрічі стосувалася функціонування парламентської та позапарламентської опозиції в Україні. Володимир Ар’єв як представник опозиційних сил поділився зі студентами власним баченням існуючої політичної ситуації в країні. Спілкування відбувалося у форматі "запитання-відповідь". Українських та польських студентів цікавили питання форм та методів діяльності опозиції в існуючих умовах, наявності можливостей впливати на владу, перспективи об’єднання опозиції та нормативного урегулювання її діяльності.

Схожі статті