+380673870816 +380673870816

У центральній міській лікарні відкрили пральню

У центральній міській лікарні нарешті відкрили власну пральню. Близько двох років медики просили у влади фінансування, втім лише тиждень тому сучасне приміщення з новеньким обладнанням українського виробництва запрацювало на благо хворих.

У рік центральна міська лікарня прала 100 тонн білизни. Через відсутність власної пральні на кожному кілограмі переплачувала пристойну суму, яких і так бракує. Так до прикладу, вартість послуг інших підприємств без транспортування коштувало закладу 7 гривень. Завдяки облаштуванню власної пральні лікарня витрачатиме на ті ж послуги лише дві гривні. Вкладені 290 тисяч окупляться за рік. 

Євген Кучерук, головний лікар центральної міської лікарні:

- обладнання сучасне, українське. Ми вже тиждень перемо, все в хорошому стані.

Міський голова щиро радіє такому відкриттю. Уже думає про те, щоб до цієї пральні звозити білизну і з інших медичних закладів.

Володимир Хомко, міський голова Рівного:

- сучасна пральня. Все що потрібно є. Дасть Бог будемо прати білизну з інших міських медичних закладів. Таким чином здешевимо перебування хворих і в інших міських закладах.

То ж відтепер рівненські медики більше не користуватимуться послугами приватних фірм та військових. Прати та прасувати усю білизну вони зможуть на новенькому обладнанні. Лишається сподіватися, що економія на цій сфері покращить медичне обслуговування загалом.


110615_Pralnia sferadesigner

Схожі статті