+380673870816 +380673870816

У Тайкурах відкрили новий дитсадок

Подвійне свято сьогодні в селі Тайкури Рівненського району. Окрім Дня знань, місцеві мешканці відзначили новосілля. Адже віднині в селі функціонуватиме новий дитячий садок, розрахований на дві групи. Сьогодні його урочисто відкрив перший заступник голови облдержадміністрації Анатолій Юхименко. Про це повідомила прес-служба Рівненської ОДА.  
     Дитячого дошкільного закладу в Тайкурах не було більше 15 років, відтоді, як приміщення садочка повністю згоріло. Декілька років тому районна рада викупила недобудоване приміщення в центрі села і, вклавши один мільйон 200 тисяч гривень, збудували новий садочок.
     Як стверджує перший заступник голови облдержадміністрації Анатолій Юхименко, цей дошкільний заклад відповідає усім сучасним вимогам. В ньому облаштували кухню зі спеціальною технікою та посудом, повністю мебльовані спальні та ігрові кімнати, санвузли із водовідведенням та гарячою водою.
     Анатолій Юхименко подарував дитсадку декілька десятків примірників Дитячої Біблії, іграшки та музичний центр. А мешканцям села пообіцяв посприяти, аби упродовж двох років до села зробили асфальтовану дорогу. Cаме це, на думку Анатолія Юхименка, допоможе зробити Тайкури перспективними.
     Також перший заступник побував на святковій лінійці у місцевій школі. За сприяння обласної влади у закладі зробили ремонт. Адже діти повинні навчатися в комфортних умовах, переконаний Анатолій Юхименко.

 

 

Схожі статті