+380673870816 +380673870816

У стінах податкової адміністрації обговорили партнерські відносини з підприємцями

Встановлення рівноправних партнерських відносин між податковими органами та бізнесом обговорювали на засіданні в стінах Рівненської державної податкової адміністрації.
     Вже 4 місяці Рівненська обласна податкова працює за новим податковим кодексом. Тепер, за словами її працівників, ця структура розпочала працювати за новою філософією довіри та співпраці з громадськістю. Зокрема, йдеться про моніторинг діяльності бізнесу, визначення проблемних моментів, їх опрацювань та спільних висновків. Завтра на сесії обласної ради депутати ділитимуть перевиконаних 5 мільйонів гривень, що надійшли додатково з обласної податкової адміністрації. Також, за словами очільника податківців Рівненщини Віктора Башуки, планується ввести чіткий розподіл податків у державній казні.
     Діалог між податківцями та підприємцями налагоджують громадські ради, що функціонують при обласній податковій адміністрації.  Ця співпраця передбачає опрацювання та розробку проектів нормативно-правових актів з питань оподаткування, проведення семінарів, роз’яснювальної роботи.  Для заохочення підприємців до неприємної процедури оподаткування діє Всеукраїнський рейтинг  "Сумлінні платники податків", що проводиться під патронатом Президента України. 30 березня завершився перший обласний тур в 10-ти номінаціях.  Підсумки другого етапу в загальнодержавних масштабах підіб’ють на початку травня. Незважаючи на жорсткі критерії відбору, в Рівненські податковій  адміністрації стверджують,  законослухняних платників податків чимало.


110420_Podatkova sferadesigner

Схожі статті