+380673870816 +380673870816

У стінах МЕГУ науковці обговорили перспективи розвитку зеленого туризму

Впродовж останніх років зелений туризм на Рівненщині почав стрімко розвиватися. Про це свідчить кількість зелених садиб, яких у нашому краї кожного року з’являється все більше. 

В обласній адміністрації розвиток сільського туризму намагаються усіляко підтримати, адже він не лише забезпечує робочими місцями тамтешніх жителів, а й збагачує скарбницю Рівненщини. Тому чиновники не оминають жодної наукової конференції, з якої можна було б почерпнути нові конструктивні ідеї.

Завітали представники Рівненської обласної державної адміністрації і на ІV Міжнародну науково-практичну конференцію "Еко- і агротуризм: перспективи розвитку на регіональному та локальному рівнях", яка відбулася у стінах Міжнародного економіко-гуманітарного університету. Вже традиційно вона збирає навколо себе науковців із України, Угорщини, Росії та Білорусі, котрі обмінюються досвідом та напрацюваннями, аби розвивати та популяризувати зелений туризм.

Петро Коржевський, заступник начальника управління освіти і науки Рівненської ОДА:

- Я сподіваюся, що ми як управління освіти, всі ваші напрацювання конференції поширимо як основи для духовного та морального розвитку особистості на засадах сталого розвитку еко-і арготуризму.

 

Схожі статті