+380673870816 +380673870816

У Рівному змагатимуться на краще знання рідних традицій та мови

25 вересня за сприяння Міністерства культури і туризму України й облдержадміністрації у Рівненському міському парку культури та відпочинку ім. Шевченка представники національно-культурних товариств краю познайомлять усіх бажаючих із культурою, традиціями й обрядами своїх народів. Про це повідомила прес-служба Рівненської ОДА.
     На мешканців та гостей міста чекає цікава й насичена культурна програма. Їхній увазі будуть представлені літературно-поетичні, театральні й музичні композиції, що розкривають особливості мови та культури українського, російського, білоруського, польського, чеського, німецького, вірменського, єврейського народів. 
     А діти та молодь зможуть взяти участь у акції "Любов – єдина мова світу", поетичному конкурсі "Мова – душа народу" та позмагатися в інтерактивно-пізнавальному квесті "У погоні за літерами". Усі бажаючі також зможуть відвідати виставки "Національна кухня", "Література мовами національних меншин" та взяти участь у благодійному аукціоні виробів декоративно-прикладного мистецтва, виготовлених у гуртках та студіях, що діють при національно-культурних товариствах Рівненщини.  

Схожі статті