+380673870816 +380673870816

У Рівному "Жінки Батьківщини" взялися популяризувати українське друковане слово

Виховувати любов до української книги у дітей та дорослих взялися активісти рівненської громадської організації "Жінки Батьківщини". 25 вересня на відкритті книжкового фестивалю вони за допомогою конкурсів, ігор та забав популяризовували українське друковане слово. 

Вже втретє "Жінки Батьківщини" проводять подібний захід. Перед книжковим наметом цього дня пройшло чимало конкурсів та розваг, аби привернути увагу перехожих. Жінки розповіли, що книги тут можна придбати за цінами виробника. Їх вартість коливається від п'яти гривень до трьохсот і вище. Найбільше книг представлено від видавництва "Ранок", з яким у громадської організації дружні стосунки.

Валентина Козиревич, голова рівненської громадської організації "Жінки Батьківщини":

- Ми товаришуємо з видавництвом "Ранок" і ми вже третій рік поспіль займаємося пропагуванням української літератури. Сьогодні будуть ігри та забави для всіх бажаючих.

На заході було чимало дитячої література, настільних ігор та багато інших цікавинок. Дорослі ж мали змогу придбати більш серйозну літературу.

Марія Конощук, депутат Рівненської міської ради:

 - Ми хочемо якомога ближче донести до читачів українську книгу. Це твори Тараса Шевченка, Ліни Костенко, Василя Шкляра "Чорний ворон".

Привернути увагу перехожих організаторам акції вдалося сповна. Чимало дітей взяли участь у конкурсах. Наскільки ефективним буде подібний захід покаже час.


110926_UKR Knuga sferadesigner

Схожі статті