+380673870816 +380673870816

У Рівному затримали ліфтових злодіїв

Ліфтові злодії під вартою. Нагадаємо, що за минулі два місяці чергова частина Рівненського міського відділу зареєструвала більше десяти крадіжок з ліфтового обладнання. Зазнали неабияких незручностей і мешканці будинків мікрорайону Північний, куди найчастіше навідувалися зловмисники. 

Як виявилося до обкрадання ліфтів причетні два молодих хлопчака. Міліція їх розшукала за відбитками слідів, які зловмисники залишили на місці злочину. Під час обшуку помешкання одного із крадіїв, правоохоронці вилучили залишки викрадених напередодні плат. До речі, вартість одного комплекту таких плат коштує 6 тисяч гривень, а ліфтових котушок – 800 гривень. 

Хлопці непогано збагатилися, адже як згодом самі зізналися міліціонерам, за два місяці 13 разів обкрадали ліфтове обладнання. Зазвичай робили це до півночі. Мешканці будинків неодноразово скаржилися і правоохоронцям, і представникам міської влади. Зі слів очільника обласного центру, зловмисники нанесли немалі збитки.

Зараз щодо хлопців порушена кримінальна справа за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Загалом своїми протиправними діями підозрювані завдали збитків підприємству більше як на 50 тисяч гривень.

 

Схожі статті