+380673870816 +380673870816

У Рівному закінчився капітальний ремонт доріг?

Цьогоріч на відновлення асфальтного покриття в районі "Північного", центу та пивзаводу виділили 15 мільйонів гривень. Вже завершилися роботи на вулиці Соборній та на ділянці вулиць Чорновола. 

На мікрорайоні "Північний" по вулиці Андрія Мельника поклали нижній шар асфальтного покриття. Проте, пік активності дорожніх робіт у нашому місті чомусь припав на зимові місяці. 

Володимир Хомко, міський голова Рівного:

 - При мені змінювалося сім урядів. Як приходять гроші вкінці осені, так і приходять. Безумовно, у цю погоду якісно покласти асфальт неможливо. Але альтернатива одна – віддати ці гроші, або щось зробити за цих 15 мільйонів. Я по ночам не спав. Добре, що не було мінусової температури, бо якби був мінус, то довелося б ці гроші повернути.



У свою чергу мешканці вулиці Гетьмана Скоропадського звернулися до очільника міста, аби на їхній ділянці асфальтне покриття теж привели в порядок. Воно наразі у досить занедбаному стані. Будівництво дороги згідно з проектом тут коштує півтора мільйони гривень. На жаль, цьогоріч через брак бюджетних коштів, мешканці отримали відмову.

Володимир Хомко, міський голова Рівного:

 - Ну як я собі можу дозволити не заасфальтувати район "Північний" чи "Ювілейний". Хто мене зрозуміє? Я сказав цим людям, що ми можемо допомогти, але за їхні кошти.

[[YT][1]] 

Схожі статті