+380673870816 +380673870816

У Рівному втреє проходитимуть дні відкритих дверей "Альянс Франсез"

Вже втретє у Рівному з 20 по 23 вересня проходитимуть дні відкритих дверей "Альянс Франсез" за сприяння Відділу Посольства Франції в Україні. Такі дні покликані висвітлювати роботу альянсу та пропагувати вивчення французької мови. 

Завдяки підтримці Відділу Посольства Франції в Україні, впродовж вересня та жовтня 2011 року, у десяти містах України пройдуть "Дні Альянсів". В рамках заходів усі бажаючі матимуть змогу ближче познайомитися з Францією, відвідати безкоштовні заняття французької для початківців, фотовиставки, концерт джазового тріо, дізнатися про навчання в цій країні та переглянути фільми.

Микола Віднічук, Президент РОО "Французький Альянс":

ми як завжди стараємося, щоб в таких стислих термінах донести для якомога більшої кількості громадян Рівненщини інформацію про діяльність альянсу. Ми плануємо ознайомити людей із французькою культурою і долучити їх до вивчення французької мови. 

Фотомитець Жульєн Лакасень приїхав до Рівного з Парижу, аби у нашому місті презентувати власну фотовиставку під назвою "Відображення".

Жульєн Лакасень, фотомитець з Франції:

ці фотографії зроблені під час моїх подорожей. Вони відображають абсолютно різні речі. 

В суботу 24 вересня на закритті відкритих дверей "Альянс Франсез" усі бажаючі матимуть змогу переглянути і комедійну стрічку.


110920_Alyans sferadesigner

Схожі статті