+380673870816 +380673870816

У Рівному вперше відбудеться Міжнародний форум із агрологістики

З 1 по 3 грудня у Рівному пройде Міжнародний форум з агрологістики. Окрім українських фахівців участь у ньому візьмуть експерти з Росії, Польщі, Білорусі. Усе дійство проходитиме в он-лайн режимі. 

У Рівному вперше проходитиме Міжнародний форум з агрологістики. Для нашого краю це є надзвичайно важливим та відповідальним кроком, розповів заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації Олексій Губанов. Адже такі заходи є іміджевими для  регіону.

Організатори форуму очікують на приїзд приблизно 200 науковців з усієї України. Вони впродовж двох днів у форматі дебатів обговорюватимуть низку питань, які стосуються агропромислового комплексу нашого краю та європейського досвіду у цій галузі.

Олексій Губанов, заступник голови Рівненської ОДА:

-Тут у першу чергу важлива не тема, а формат, який ми хочемо спробувати зараз на тематиці агрологістики. Ми плануємо зробити міжнародні форуми популярними та періодичними на Рівненщині.

Окрім гостей, які приїдуть до Рівного, у дебатах матимуть змогу взяти участь усі бажаючі. Адже переважна більшість запланованих заходів носитимуть інтерактивний характер. Окрім профільних спеціалістів, участь у форумі візьмуть і студенти. Цікавим є той факт, що незважаючи на відсутність профільного навчального закладу, наразі висловили бажання взяти участь у форумі чимало рівненських науковців.

Світлана Левицька, голова постійної комісії обласної ради з питань науки, освіти, культури та духовності:

- У нашій області профільного вищого навчального закладу по агрологістиці немає. Проте, в кожному вузі є науковці, які вивчають цю тематику і готові зробити свій внесок.

Зараз на порталі форуму проходить реєстрація учасників. Заповнивши анкету, кожен може обрати для себе цікаву тему, до обговорення якої хоче долучитися, а також визначитися зі зручним форматом участі у Рівненському міжнародному форумі з агрологістики.

Схожі статті