+380673870816 +380673870816

У Рівному влаштували свято випічки

Духмяні булочки, пухкенькі тістечка, запашні торти і короваї та свіжий хліб. На майдані Незалежності відбулася виставка-продаж борошняних та хлібобулочних кондитерських товарів місцевих виробників. Чудодійство присвятили Міжнародному жіночому дню. 

На виставці рівненські товаровиробники хлібобулочних та кондитерських виробів продемонстрували не лише широкий асортимент своєї продукції, а й фантазію та креатив. Організатори заходу - міське управління торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування населення радіють, що традицію подібних продуктових експозицій вдалося відновити, адже в часи жорсткої економічної кризи такі заходи не проводилися.  

Ігор Остапенко, начальник управління торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування населення Рівненської міської ради:

- Наша мета - популяризувати місцевих товаровиробників, познайомити мешканців міста з торговими підприємствами для того, щоб вони бачили, що в нас є чудові товаровиробники хлібобулочних і кондитерських виробів. Ми запросили на свято представників профільних відділів навчальних закладів і студентів, які можуть домовитися і про співпрацю, і набратися досвіду.

Товаровиробники запевнили, що усі кондитерські вироби виготовлені лише з натуральної сировини.

Аліса Борсук, підприємець:

- Девіз нашого кондитерського цеху: "Ми працюємо для вагітних і діток, тільки на натуральних інгредієнтах".

Відвідувачі виставки у свою чергу зізналися, що вони у захваті від такого асортименту та якості товарів. Рівнянки ж до 8 Березня погладшати не бояться, то ж із задоволенням спокушаються на усілякі солодощі.

Рівнянка:

- Досить позитивно відношуся до таких виставок. Ми можемо дізнатися про те, що виробляється у нас. В нас таких підприємств небагато. Ведеться нагляд за об’єктами, де їх виробляють. Відповідно і продукція хороша і я рекомендую купувати нашу продукцію. Я придивилася тістечка. До свята можна взяти тортик.

Виставка-продаж смаколиків тривала лише один день, з 12 дня та до 6 вечора. Усі любителі солодкого мали змогу задовольнити свої забаганки, а товаровиробники - обмінятися досвідом.

Схожі статті