+380673870816 +380673870816

У Рівному відкриють школу боулінгу

Для усіх бажаючих навчитися грати у боулінг відтепер у нашому місті відкривається спортивна школа. Така ідея з’явилася в організаторів відкритого чемпіонату Рівного із спортивного боулінгу. 

Уже шостий етап чемпіонату Рівного із спортивного боулінгу збирає у нашому місті спортсменів та аматорів із усієї Західної України. Якраз розвитком останніх і вирішили зайнятися навесні у Федерації спортивного боулінгу України. За словами тренера організації, така ідея стала наслідком і продовженням усіх попередніх змагань.

Валерій Якимчук, директор боулінг-клубу "Хутір", тренер ФСБУ:

- Ідея про спортивну школу виникла давно, ми ідемо поступово до цього і з 1 березня у нас стартує спортивна школа, вона буде групова. Для дорослих заняття проводитимуться ввечері, а для дітей і в обід, і вранці.

Цієї суботи шостий етап чемпіонату ще яскравіше виділив його фіналістів. Уже вкотре із Тернополя приїхала спортсменка Олена Марченко. Цього разу їй піддалася бронза. Вона розповіла, що у її рідному місті немає нічого подібного, тому заради професійного росту змушена мандрувати Україною.

Олена Марченко, ІІІ місце 6 етапу чемпіонату Рівного із спортивного боулінгу, м. Тернопіль:

- Тернопіль дуже велике місто. Прикро, що у ньому не розвивається так боулінг. Тому ми їздимо сюди. Тут дуже добре поставлені заняття як зі спортсменами, так і з аматорами. Радує те, що тут розвиваються аматори, ті люди, які прийшли у боулінг не так давно.

У шостому етапі серед професійних спортсменів перемогу здобув Валерій Якимчук, а серед новачків – Сергій Кость. На думку організаторів чемпіонату, саме така модель, коли поряд із професіоналами займаються аматори, є стимулом до відкритості заходу, адже жодних вікових чи будь-яких інших обмежень немає.

Схожі статті