+380673870816 +380673870816

У Рівному відбулися урочистості з нагоди Дня органів місцевого самоврядування

Напередодні Дня органів місцевого самоврядування у Рівному пройшли урочистості та другий обласний форум. Усі гілки влади нашого краю обговорили спільні проблеми, оголосили наступний 2012 – роком спорту та розвитку культурно-дозвільних комплексів. 

Також перші особи регіону оголосили про плани остаточної реконструкції стадіону "Авангард". Фінансування будівництва порівну розділять між собою обласна та міська казна. 

Пройшов рівно рік після Всеукраїнських виборів до органів місцевого самоврядування. Сьогодні представники усіх гілок влади зібралися на вже другий щорічний форум, аби порадитися та обговорити спільні біди. Урочисту атмосферу заходу продовжили нагородження кращих управлінців та підбиття підсумків першого обласного конкурсу на краще висвітлення у ЗМІ діяльності органів місцевого самоврядування. Як зазначив голова Рівненської облради Юрій Кічатий, такий конкурс показав нагальні проблеми області, а журналісти у своїх роботах продемонстрували прогалини у роботі управлінців.

Юрій Кічатий, голова Рівненської обласної ради:

- Журналісти відкрили проблеми наших громад. Журналісти - це той місток зв’язку представників органів місцевого самоврядування і людей.

Участь у конкурсі взяло кілька десятків журналістів. Відзначили і працівників телеканалу "Сфера". Заступник директора телекомпанії Андрій Смусь на розгляд журі подав документальний фільм про розвиток зеленого туризму в області. Його робота зайняла друге місце. Як пояснив сам журналіст, головне визнання як журналістів, так і влади – це люди. Пан Андрій щиро сподівається, що його фільм допоможе нашим землякам заробляти на власному господарстві.

Андрій Смусь, заступник директора телеканалу "Сфера-ТВ":

- Джерело влади – це народ. Наша участь у цьому проекті - це підказка людям як заробляти, живучи у своєму будинку.

Друге місце у категорії "Сюжети" зайняла Людмила Савонькіна. Її робота стосувалася теми необґрунтованих тарифів на опалення для мешканців одного з гуртожитків міста Рівне.

Наша телекомпанія продовжує і надалі працювати на благо своїх телеглядачів, а наші журналісти щодня і без вихідних готові вийти на захист простих рівнян.

 

Схожі статті