+380673870816 +380673870816

У Рівному відбулася презентація першого в Україні ейдетичного словника фразових дієслів англійської мови

У Рівненській державній обласній бібліотеці відбулася презентація першого в Україні ейдетичного словника фразових дієслів англійської мови. 

Презентація першого в Україні ейдетичного словника зібрала у стінах бібліотеки викладачів, студентів та представників управління освіти. Цей підручник вміщує 157 фразових дієслів англійської мови та є одним із найдієвіших способів запам’ятовування. Метод ейдетики побудований на принципі асоціацій слова з образом.

Наталія Дєрябіна, автор книги:

- Цінність цього словника в тому, що це не просто переписані слова з підручника. Вивчення базується на образному сприйнятті. Учні за один урок можуть запам’ятати від 30 до 130 слів. І пам’ятають ці слова все життя.

Автори ейдетичного словника працювали над ним впродовж двох років. Втім, цьому передувала семирічна робота одного із співавторів.

Ірина Антошко, автор книги:

- Безпосередньо сім років я працювала і займалася ейдетикою. Під час цього виникало багато запитань. Одне з них – як учням легше запам’ятати слова. Відповіддю на це питання і став наш словник. 

Словник розрахований для учнів старших класів та для тих, хто готується до ЗНО. Вчитель одного із міських навчальних закладів Мирослава Жовтан, яка завітала на презентацію словника запевнила, що у цьому посібнику вона побачила безліч переваг.

Мирослава Жовтан, вчитель:

- Учень навчається граючись. Використовуються усі п’ять органів сприйняття. Це ціла система.

Загалом тираж словника склав 2 тисячі примірників. Його можуть придбати усі охочі у книжкових магазинах міста. Проте, на цьому автори зупинятися не збираються. У найближчі плани входить написання підручника по лексиці.

Схожі статті