+380673870816 +380673870816

У Рівному відбулася фотовиставка "Пузата мама" в рамках однойменного конкурсу

12 вагітних матусь-фіналісток довели, що бути матір’ю – прекрасно. Погоджується з цим і Марина Худаніч, яка з дня на день очікує на народження дівчинки - другого малюка в родині. Розповідає, що майбутня мама повинна бути активною та заряджати всіх позитивом.
     Фотограф виставки Олександр Харват не приховує, що процес роботи з незвичними моделями був складним, проте цікавим, завдячуючи їхньому унікальному стану – майбутньої мами. Він впевнений, що ця фотовиставка закарбується в їхній пам’яті на все життя. 
     Завершальний етап незвичного конкурсу відбудеться 12 травня після Дня матері. На вагітних окрім фотосесії чекає дефіле та безліч подарунків. Як запевняє організатор конкурсу Оксана Кравець, що й сама, до речі, чекає на поповнення в родині, без титулу не залишиться жодна "пузата мама".
     Чоловіки ж у свою чергу стверджують, що вагітні жінки найкрасивіші в світі. Такої ж думки  і депутат Рівненської обласної ради Олег Осуховський, який сам невдовзі вдруге стане татусем. Тому, одразу долучився до сприяння у проведенні такого конкурсу. Депутат впевнений, що подібні заходи популяризують та підвищують народжуваність в Україні.


110504_Vagitni sferadesigner

Схожі статті