+380673870816 +380673870816

У Рівному відбудеться всеукраїнський фестиваль аматорського кіно "DVERY"

15 листопада у Рівному відкриється другий фестиваль молодіжного аматорського кіно "DVERY". Цього разу організатори кінофестивалю вирішили його популяризувати не лише на рівні нашого краю.

Веселого міма невдовзі побачать у восьми обласних центрах Західної України. 8 міст за три дні - задача не із легких для промо-акції "DVERY". Організатори розповіли, що її мета - врахувати думку глядача.

Олексій Губанов, заступник голови Рівнеської ОДА, член оргкомітету "DVERY":

- Ми хочемо провести акцію по 8 обласних центрах. Ми її назвали "Народне журі". Вона проводиться для того, щоб визначити серед фаворитів фестивалю глядацьку симпатію.

На відкритті кінофестивалю аматорського кіно, організатори планують показати роботи попередніх переможців. Окрім вже відомих, з’являться і дебютні стрічки.

Олексій Губанов, заступник голови Рівнеської ОДА, член оргкомітету "DVERY":

- Має відбутися прем’єра одного із фільмів, який ми разом із Ігорем Бутиріним зробили за цей час. Це буде показ фільму про Берестечко.

Члени оргкомітету приготували чимало приємних сюрпризів до відкриття фестивалю, одним з яких є візит зіркового гостя.

Оксана Ігас, директор модельного агентства "ART Models", член оргкомітету "DVERY":

- Серед таких фаворитних гостей, яких ми плануємо залучити - народний артист України Богдан Бенюк. Ввечері у нас ще буде контрольний дзвінок. Але попередню згоду ми отримали. Він збирається у Рівне 15 числа.

Формат цьогорічного фестивалю не зазнав змін. Він проходитиме у два етапи: конкурс сценаріїв та конкурс кіноробіт. Аби стати учасником фестивалю "DVERY" необхідно зареєструватися на сайті проекту.

Схожі статті