+380673870816 +380673870816

У Рівному відбудеться фестиваль дитячої моди

Наступного тижня у Рівному відбудеться фестиваль дитячої моди. Показ одягу від провідних магазинів міста та шоу-програма – усе це націлено на батьків та дітлахів, які слідкують за останніми віяннями моди. 

11 жовтня 27 моделей агентства "Панна", серед яких два хлопчики екзотичної зовнішності, в одязі від шести брендових магазинів та салону святкового одягу ходитимуть по подіуму на першому у Рівному "Чілдрен фешн фестивалі". 

Вікторія Дембіцька, директор модельного агентства "Панна":

- Ми запланували у місті зробити захід, на якому могли б презентувати дитячий одяг від наших найкращих магазинів.

Щодо цінової політики одягу для малечі, то все залежить від співвідношення "ціна-якість". Завдяки фестивалю батьки зможуть вирішити, яке вбрання осилить їхній гаманець.

Вікторія Дембіцька, директор модельного агентства "Панна":

- Якщо говорити про ціну-якість, то якісне не буває дешевим. Тому батьки самі вирішують чи можуть дозволити купувати якісний одяг, який відповідає певній ціні.

Вхід на захід буде платним. Демонструватимуть одяг осінньо-зимових колекцій: повсякденний, святковий, верхній, аксесуари. Кожен із спонсорів сам обирав тематику та презентацію свого магазину. На глядачів очікують як виходи у шкільній формі, так і в зимовому одязі, і навіть, прикрашеному символікою диснеївських мультфільмів.

Світлана Придоус, співорганізатор фестивалю:

- Є діти активні. Є діти пасивні. Ми возимо такі колекції, щоб подобалися різним дітям.

На подіумі дефілюватимуть досвідчені моделі віком від 6 до 14 років. Організатори обіцяють здивувати сміливим макіяжем та боді-артом. А розважатимуть гостей фестивалю артисти та танцювальні колективи.

 


111006_Panna sferadesigner

Схожі статті