+380673870816 +380673870816

У Рівному шахрайки виманили у 79-річної бабусі близько восьми тисяч гривень

У Рівному продовжують орудувати жінки-шахрайки. Цього разу дві невідомі жінки шляхом обману,викрали з квартири 79-річної бабусі близько восьми тисяч гривень та валюту. 

Жінки-шахрайки навідалися до старенької посеред білого дня. Представилися працівниками Пенсійного фонду. Навіть документи показали. Бабуся має поганий зір, тому відразу не помітила "підроблених" паперів. 

Уже за мить, як розповіла 79-річна Емілія Йосипівна, зловмисниці зайшли в будинок та запропонували винести гроші. Мовляв, невдовзі в державі відбудеться обмін купюр.

Жінка припускає, що її загіпнотизували. Адже не розуміє, як могла віддати усі заощадження. З кожної пенсії потерпіла відкладала, як то кажуть "на чорний день". Усього шахрайки виманили 8 тисяч гривень та 50 євро. Як розповіли у Пенсійному фонді, на телефон гарячої лінії уже не раз надходили дзвінки від занепокоєних громадян. Люди цікавилися чи справді навідуються працівники фонду до помешкань з подібними пропозиціями. 

Аби вас не спіткала доля нашої головної героїні, у Пенсійному фонді радять ретельно перевіряти документи таких псевдопрацівниць державних установ. Нагадаємо, це вже не перший випадок такого шахрайства. Ймовірно, містом орудують одні і ті ж жінки.

Схожі статті