+380673870816 +380673870816

У Рівному пройшов клас-концерт народного ансамблю сучасного танцю "Сузір’я Едельвейс"

Минулими вихідними, на сцені Рівненського міського палацу "Текстильник", у звітному клас-концерті народний ансамбль сучасного танцю "Сузір’я Едельвейс" продемонстрував свої здібності та напрацювання протягом року.  

Пластика тіла, ритмічність, синхронність та подекуди навіть вдала імпровізація. Саме так свою танцювальну майстерність демонстрував ансамбль сучасного танцю "Сузір’я Едельвейс", який об’єднує найстарших і наймайстерніших учасників з-поміж трьох танцювальних колективів великої родини "Едельвейс". Звітний концерт став підсумком як десяти відкритих занять з танців, що традиційно проводять хореографи, так і плідних напрацювань протягом року.

Олена Присяжненко, керівник ансамблю сучасного танцю "Сузір’я Едельвейс":

- 2011 рік був дуже плідним для ансамблю. Ми взяли участь у великій кількості концертів як в місті, так і за його межами. Ми стали учасниками п’яти конкурсів. Ми поверталися із призовими місцями. Якщо присуджували гран-прі, то вони були нашими.

Учасник концерту В’ячеслав розповів, що як тільки почав займатися хореографією в ансамблі "Сузір’я Едельвейс", то одразу захворів танцями на все життя. Нині перевіряє свої здібності у різноманітних всеукраїнських танцювальних проектах.

В’ячеслав Губало, учасник ансамблю сучасного танцю "Сузір’я Едельвейс":

- Танці в моєму житті відіграють дуже важливу роль. Займаюся ними кожен день. В середньому по 5-6 годин. Зараз готуюся до "Танцюють всі" 5 сезон. У 4 сезоні пройшов у сотню найкращих танцівників України. 

Відвідати клас-концерт прийшло чимало небайдужих до танцювального мистецтва. Від найменших, які черпають досвід у своїх колег, до найстарших – батьків, які завітали, аби побачити результати наполегливих занять своїх дітей.

Учасники ансамблю свій танцювальний екзамен перед публікою склали на відмінно. Доказом стали бурхливі оплески залу. Після концерту "едельвейси" вирушили до Словаччини у місто Попрад, аби там позмагатися за перемогу у міжнародному танцювальному конкурсі.

Схожі статті