+380673870816 +380673870816

У Рівному пройшов флешмоб "Обійми Україну"

 "Обійми Україну"-  під такою назвою у Рівному та ще в дев’яти містах нашої держави пройшов флешмоб. Молодь в такий спосіб прагнула привернути увагу громадян до проблеми єдності Сходу та Заходу України.

Молоді люди сповнені активності та ентузіазму одягали усім перехожим на руки жовто-блакитні стрічки. Згодом, на Майдані Незалежності вони утворили напис "UA", опісля почали палко обійматися. Саме обійми і стали символом єдності усіх регіонів. Така акція проходила паралельно у дев’яти містах України.

Олексій Сидорець, організатор флешмобу "Обійми Україну":

ми всі єдині. І незалежно від того де ми живемо - на сході чи на заході. Ми однакові українці.

На запитання журналістів: "Чи є на сьогоднішній день Східна і Західна Україна одним цілим?", -  думки рівнян розійшлися.

Бліц
 
На мою думку - ні. На Сході вважають, що вони більш належать до Росії, а на Заході кажуть, що ми є Україною. Тому, я не можу сказати, що ми є одним цілим.

Мені здається, що Україна є цілою, бо зараз на Східній Україні почали більше українською розмовляти. Дуже об’єднало нас те, що всі почали ходити у вишиванках.

Для мене українська мова одна. Я і російську розумію, і українську. А для чого розділятися? Для мене Україна одна, бо я нею живу.


Флешмоби зі всієї України  учасники згодом  змонтують в один відеоролик, щоб ще раз показати любов молоді до своєї України.


110909_FleshMOB sferadesigner

Схожі статті