+380673870816 +380673870816

У Рівному пройшов фінальний концерт конкурсу «Стань зіркою-2» (ВІДЕО)

Шалені танці, потужний вокал та небачена оригінальність.  У Рівному в торгово-розважальному центрі «Екватор» пройшов фінальний концерт конкурсу «Стань зіркою-2». Це шоу талантів стало улюбленим серед рівнян, тому цьогоріч організатори вирішили провести його знову.

Вікторія Шпакович, представник ТРЦ «Екватор»:

- Минулорічний старт показав неабиякий ажіотаж серед учасників. Ми знали, що продовженню  бути!  На сцені діти позбуваються комплексів. Також набираються сміливості.  Нашою метою є відкрити шлях до нового, вищого рівня майстерності та омріяного майбутнього.

За головний приз – планшет, юні учасники змагалися у трьох номінаціях - оригінальний жанр, хореографія та вокал. Двадцять вісім фіналістів пройшли відбіркові тури в «Екваторі» та вразили глядачів своєю нестримною енергією. 

Лада, учасниця конкурсу:

- Я брала участь ще в тому році і мені дуже сподобалося. Отримала багато знайомств і цей конкурс допоміг мені стати впевненою в собі.

А ось це юні рок-музиканти з гурту «Ой всьо». Кажуть, для свого виступу обрали саме патріотичну пісню, аби завоювати прихильність залу.

Гурт « Ой всьо»:

- «Воины света» - це патріотична пісня, яка подобається людям. Думаю, вона підійме настрій. І хочемо, щоб хлопці на Сході теж почули, побачили, що ми тут їх підтримуємо.

Ведуча концерту  та улюблениця усіх дітлахів  Валентина Волошина неабияк задоволена фіналістами. Переконана, що  вони усі талановиті та наділені чаруючим артистизмом.

Валентина Волошина, ведуча:

- Діти чудові, класні виконавці. Мені подобається з ними працювати. Я думаю, що переможуть всі. А планшети? Ми попросимо маму, тата і вони їх  куплять.

Обирали кращих цього вечора досвідчені  члени журі.  Відомі в місті хореографи, музиканти розповідають про свої критерії відбору.

Павло Костенко та Анна Саверська,  члени журі:

- В першу чергу, щоб це  було артистично. Враховуються костюми, художня цінність, підготовка. Акторська майстерність безперечно, хореографічна. І звісно те, як люди вміють професійно відпочивати на сцені.

Рівняни справді талановиті та активні – це вкотре довів конкурс «Стань зіркою-2». І хоч переможців лише троє, проте, масу задоволення та позитивного заряду отримали всі. Так, журі визначило найталановитіших у трьох номінаціях.  За блискучий вокал перше місце і  приз, планшет, отримала Вікторія Редькіна. Минулого року Вікторія посіла друге місце в конкурсі, цьогоріч дівчина доклала максимум зусиль, аби стати першою.

Вікторія Редькіна,  переможниця в номінації «Вокал»:

- Я очікувала на перемогу, розвивала свій діапазон, дихання.  Хотіла витягнути саме ті ноти. Пісня була дуже важка. Я доклала зусиль, аби перемогти.

А ось переможці номінації «Оригінальний жанр» Олег Ласько та  Денис Хомич. Вони завоювали любов публіки з перших слів. Переможний планшет Олег та Денис між собою не ділитимуть, а віддадуть у свій навчальний заклад.  Чому для свого виступу обрали саме полум’яну поезію Шевченка, - розповідають під час інтерв’ю. 

Олег Ласько та Денис Хомич, переможці в номінації «Оригінальний жанр»:

- Ми знаємо, що Шевченко є пророком. На даний час така нелегка ситуація в країні і ми хотіли б наголосити, що не потрібно забувати наших патріотів. І Шевченко був поштовхом до революції.

Колектив  «WHY NOT» показав справжній  танцювальний клас глядачам. Артистизм, ритмічність та стиль. Для хлопців  це вже не перший виступ такого масштабу. Вони є у сотні кращих проекту «Україна має талант». Проте, цей виступ на сцені «Екватора» змусив  і їх понервуватися, адже танець був прем’єрним. 

Dance Crew «WHY NOT»:

- Ми готувалися небагато. Десь  тиждень.  І планшет – це не головне. Головне – участь і перемога, бо ми все ж найкращі в Рівному танцюристи в стилі брейкдансу.

Так  чи інакше більшість учасників зізнаються, що подарунки приємні, але це не головне. Важливо, щоб у Рівному частіше  організовували такі  конкурси, які розкривають таланти та створюють справжнє свято для усіх відвідувачів. 

Схожі статті