+380673870816 +380673870816

У Рівному пройшла виставка собак

Цієї неділі у Рівному в парку Молоді відбувся показ мод "Гламур-шоу" та виставка, учасниками якої стали собаки. 

У виставці взяли участь 55 собак 25 різних порід. А кращих із кращих визначили у трьох номінаціях: "Бест-бебі" (віком від 3 до 6 місяців), "Бест-цуценя" (від 6 до 9 місяців) та "Бест-юніор" (9-18 місяців). Також визначили найкращу собаку у відкритому класі, який отримав статус переможця племінного огляду 2011 року.

Анжеліка Саянкова, рівнянка:

- відбувся допуск собак до племінного розведення. Тобто собакам, які сьогодні виграли дозволяється племінне розведення.

У голосуванні судді  звертали увагу на відповідність собаки стандарту породи, а також на поведінку та яким чином домашній улюбленець підготовлений до показу. За словами головного судді виставки Катерини Перегуди, собаки за своїми показниками із легкістю могли б змагатися і на міжнародному рівні. 

Катерина Перегуда, головний суддя виставки, експерт FCI:

- хоча виставка і міського рівня, проте рівень представлених собак відповідав міжнародному. Собаки дуже красиві і достойні.

У підсумку змагань переможцями стали ши-тцу Баронеса Глоріс рівнянки Юлії Маркевич, шарпей Хенессі Світлани Касаткіної з Кузнецовська та чіхуахуа Амазонка Світлани Сидоренко з Рівного. Переможцем  виставки став російський чорний тер'єр з довгим ім'ям "Вєлікая княжна Ольга, сокровіщє Русі" рівнянки Наталії Колосюк. Окрім того, організатори порадували усіх показом колекції собачого одягу, який власники песиків створили власноруч.


110620_Sobaki sferadesigner

Схожі статті