+380673870816 +380673870816

У Рівному пройшла виставка-конкурс з технічного моделювання серед учнів молодшого шкільного віку

У Рівному усі бажаючі мали можливість отримати незабутні враження від споглядання справжніх шедеврів, виготовлених руками маленьких школярів. 

На базі Рівненського міського центру творчості учнівської молоді проходила міська виставка-конкурс з початкового технічного моделювання серед учнів молодшого шкільного віку. Відвідувачі могли побачити автомоделі, авіамоделі, ракетомоделі, іграшки, сувеніри та атракціони з використанням елементів електротехніки, вироби в стилі народних мистецтв, у стилі орігамі та паперопластики, моделі різних машин та механізмів, макети будинків та навіть фортеця із цукру. Загалом сто шістдесят чотири роботи. За словами завідувача відділу початкового технічного моделювання Любові Лютко, діти майстрували з неабияким азартом. Наразі відомі переможці.

Любов Лютко, завідувач відділу ПТМ:

- Діти дуже зацікавлені участю в конкурсі, адже їх роботи оцінюються як індивідуально, так виводиться і колективне місце. Я хочу привітати усіх учасників і сказати, що цьогоріч перше місце зайняла команда школи номер 8, друге – 11 школа і третє місце НВК номер 12.

 

Схожі статті