+380673870816 +380673870816

У Рівному продовжує працювати комітет тендерних торгів із закупівлі продуктів харчування для дошкільних навчальних закладів

У Рівному продовжує публічно працювати комітет тендерних торгів із закупівлі продуктів харчування для дошкільних навчальних закладів обласного центру. Сьогодні спеціалісти розглянули пропозиції щодо твердого та кисломолочного сирів, ковбаси, яєць та свійської птиці. 

Загалом, за деякими товарами пропозицій від підприємців цьогоріч надійшло більше. Так, зокрема, постачати сир зголосилися виробники із Львівщини, Корця, Гощанського району та безпосередньо Рівного. Ціна за кілограм сиру 9-відсоткової жирності коливалася від 30 гривень 20 копійок до 35 гривень 10 копійок. На вісімнадцятивідсоткову жирність того ж продукту ціна становила від 32 до 36 гривень. А от сир твердий російський коштував від 53 гривень до 63. Оцінку таким пропозиціям тендерний комітет даватиме аж до лютого. Наприкінці наступного місяця до садочків почнуть надходити товари вже за обраними цінниками. 

Катерина Сичик, заступник начальника управління освіти м. Рівне:

- Упродовж 20 робочих днів ми будемо робити оцінку пропозицій і приймати рішення. Практично за 20 робочих днів ми маємо зробити оцінку та обов’язково її оприлюднити. Це буде десь кінець лютого місяця.

Яйця птиці підприємці цьогоріч пропонують купувати за ціною від 85 копійок до гривні і 10 копійок за штуку. Втім, у процесі вибору вигідного постачальника, комітет враховує не лише вартість товару.

Катерина Сичик, заступник начальника управління освіти м. Рівне:

- Ми звертаємо увагу і на ціну, і також на умови постачання, і на терміни для оплати, бо ми бюджетна організація, для нас велике значення має в які терміни ми маємо оплатити за ті продукти, які будуть постачатися. Для нас важливо, щоб це була економічно вигідна ціна.

Серед пакету необхідних документів підприємці подавали навіть копії санітарних книжок водіїв, які возитимуть товари до садочків.

Схожі статті