+380673870816 +380673870816

У Рівному привітали працівників мас-медіа із професійним святом

У переддень професійного свята працівників радіо, телебачення та зв’язку представники обласної влади та спілки журналістів привітали усіх медійників області. Місцем зібрання обрали музей української Першокниги. 

Професійне свято працівників радіо, телебачення та зв’язку відзначають у нашій державі щорічно 16 листопада. Його почали святкувати згідно з Указом Президента України від 11 листопада 1994 року. Відтоді в середині листопада, в кожному обласному центрі, високопосадовці вітають медійників аби висловити свою вдячність за їхню роботу.

Олексій Губанов, заступник голови Рівненської ОДА:

- Я думаю, що Рівненській області дуже пощастило, що у нас такий контингент журналістів, редакторів, операторів. Ми працюємо всі разом аби хоч трошки покращити життя в нашій області.

Цього дня Олексій Губанов, Михайло Кривко та Дмитро Тарасюк особисто вручали грамоти і подяки. Їх отримали представники обласних, районних та місцевих ЗМІ. За словами Михайла Кривка, регіональні засоби масової інформації йому до вподоби більше ніж всеукраїнські. Адже останні шукають рейтингу, а місцеві мас-медіа інформують населення про усе, що відбувається в регіоні.

Михайло Кривко, перший заступник голови Рівненської обласної ради:

- Для того, щоб щось робити, люди мають знати про те, що робиться, що відбувається в регіоні. А до кожного будинку не добіжиш і не розкажеш. А засоби масової інформації завжди допомагають людям дізнатися про останні події нашого краю.

Посадовці також відзначили і телерадіокомпанію "Сфера-ТВ". Її працівників нагородили почесними грамотами.

Схожі статті