+380673870816 +380673870816

У Рівному презентували масштабні фотопроекти

Внести більше мистецького позитиву в життя нашого міста та краю вирішили рівненські фотомитці. Для цього організували відразу два масштабні проекти - ІІ Кубок Рівного з фотомистецтва "Я люблю своє місто, я люблю свій край" та VIII Міжнародний Салон художньої фотографії "Фотовернісаж на Покрову-2013". 

Незабаром у нашому місті пройде вже ІІ Кубок Рівного з фотографії "Я люблю своє місто, я люблю свій край". Його мета не лише популяризувати Рівненщину, а й стати своєрідною школою для фотографів-початківців. Проходитиме він за усіма міжнародними правилами. За словами організаторів, ІІ Кубок Рівного цього разу суттєво розширив свою географію, адже спрямований на популяризацію не лише нашого краю, але й всього Волинського регіону.

Олександр Харват, фотохудожник:

- Було багато бажаючих взяти участь, а регіональний масштаб звужує географію учасників.

Кількість світлин від авторів необмежена. А завдяки розширенню географії конкурсу і теми, фото можуть бути найрізноманітнішими.

Олександр Харват, фотохудожник:

- Теми вільні. Це природа, пейзаж, архітектура, люди, діти. До складу журі ми запросили і не місцевих фотомайстрів, аби об’єктивно оцінити учасників конкурсу.

Одночасно з підготовкою до Кубку Рівного, фотомитці активно готуються до проведення VIII Міжнародного Салону художньої фотографії "Фотовернісаж на Покрову-2013". Хоча захід традиційний, проте цьогоріч він зазнав деяких змін.

Олександр Харват, фотохудожник:

- Буде змінена форма прийому робіт на конкурс. Учасник зможе свої роботи не лише електронною поштою відправити, а також і зареєструватися онлайн. Буде розроблена спеціальна вхідна форма. Кожен учасник може зайти на сайт та завантажити свої роботи.

За словами організаторів, подібний захід є брендовий для нашого міста. Адже наразі ним зацікавились представники близько 90 країн світу.

Схожі статті