+380673870816 +380673870816

У Рівному презентували фільм для неодружених пар та молодих сімей

На сьогоднішній день в нашій країні розпадається кожен другий шлюб. В результаті - розбиті надії на щастя та понівечені долі. Аби хоч якось вплинути на ситуацію студія "Правда ПРО" спільно з міжнародною організацією "Молодь з Місією" відзняли фільм для неодружених пар та молодих сімей під назвою "Любов". 
     Організатори проекту привезли з Луцька перший фільм "Любов" із одинадцятисерійного циклу під назвою "Поговоримо про сім’ю" в рамках щорічного "Тижня подружжя". У Рівному фільм презентували для психологів та соціальних служб. За словами режисера проекту, Сергія Шараєвського на створення циклу фільмів про сім’ю їх підштовхнула теперішня невтішна ситуація в Україні.
     Розуміння, кохання, довіра, повага, правильне спілкування та взаємне вирішення конфліктів є запорукою щасливого шлюбу. А найпершою причиною розладу у сім’ї, продюсер фільму, Олена Юхимчук, вважає недостатність інформації про те, як будувати подружні стосунки. Керівник Рівненської міської молодіжної громадської організації "Новий Рівень", Сергій Терентьєв розповів, що вони відразу зголосилися організувати презентацію фільму у Рівному.
     Організатори проекту рекомендують всім, хто бажає, щоб про них говорили словами із казки: "І жили вони довго і щасливо...", переглянути цей фільм, адже він допомагає глядачам тверезо оцінити стосунки у власних сім’ях.


110520_Pogovorumo pro Simyu sferadesigner

Схожі статті