+380673870816 +380673870816

У Рівному презентували доповнене видання фотоальбому "Рівне на межі тисячоліть"

Доповнене видання фотоальбому "Рівне на межі тисячоліть", яке вперше побачило світ на 725-річчя обласного центру, цими днями громадськості представив фотохудожник Олександр Харват. 

До доповненого видання фотоальбому "Рівне на межі тисячоліть" увійшли не лише нові фото оновленого міста, які зробив Олександр Харват, але і архівні світлини, зображення банкнот та історичні довідки на трьох мовах. Уся книга вміщена на більш як двохсот сторінках. А обкладинка, завдяки монтажу, поєднала минулий та сучасний вигляд органного залу.

Олександр Харват, фотохудожник, автор фотоальбому:

- В цій книжці вдалося зібрати практично усі цікаві об’єкти, які лишилися на світлинах Царської Росії, Польщі, Радянського періоду, сучасні сюжети за часів незалежності України.

На думку науковців, це видання стане своєрідним путівником в історію Рівного. Адже над ним працювали і краєзнавці, які зробили книгу максимально інформативною.

Олександр Булига, директор Рівненського обласного краєзнавчого музею:

- Я думаю, що тут найбільше відображена не мілітарна історія Рівного, його архітектурні та інші пам’ятки. Бо тут Олександр кожен раз віднаходить не лише цікаві ракурси, але і старі фото із архівів, старовинних книжок.

Автор пообіцяв, що невдовзі книга з’явиться на полицях книгарень і коштуватиме приблизно дві сотні гривень. Поки ж Олександр Харват планує відвідати далеку Індію, аби невдовзі порадувати рівнян світлинами із екзотичної країни.

Схожі статті