+380673870816 +380673870816

У Рівному представники партії "УДАР Віталія Кличка" розповіли про шляхи до якісних змін у країні

У лютому виповнилося два роки від часу обрання Президентом України Віктора Януковича. Що було зроблено для покращення життя українців за цей період, які передвиборчі обіцянки не були виконані та що потрібно для якісних змін у країні – про це у Рівному розповіли представники обласної організації партії "УДАР Віталія Кличка". 

Програма з якою йшов на вибори тодішній кандидат, а тепер вже і Президент України Віктор Янукович називалася "Україна для людей". В ній йшлося про підвищення соціальних виплат, перехід на контрактну основу та переозброєння армії, підвищення прожиткового мінімуму та покращання інших соціальних та економічних питань. 

Після двохрічного терміну керування країною Януковичем, представниками Рівненської обласної організації партії "УДАР Віталія Кличка" був проведений аналіз виконання обіцянок теперішнього президента. І результати, як стверджують опозиційні сили, не найкращі. Україна не стала однією із 20 найрозвинутіших країн світу, натомість накопичила сукупний державний борг. Україна залишається останньою у Європі за рівнем економічних свобод. У нашої держави погіршилися стосунки із Європейським Союзом та Російською Федерацією. За словами голови Рівненської обласної організації партії "УДАР Віталія Кличка" Віталія Чугуннікова, навіть прожитковий мінімум, який Кабмін встановив на 2012 рік, менший ніж фактичний прожитковий мінімум попереднього року. Крім того, існують інші обіцянки, які не були виконані.

Віталій Чугунніков, голова Рівненської обласної організації політичної партії "УДАР Віталія Кличка":

- Згадаймо про пенсійну реформу. Пенсійний вік жінок збільшився на 5 років. Із нинішньою екологією і рівнем медицини, багато хто до цього часу може не дожити. Якщо ж говорити про 5 років обіцянь для малого і середнього бізнесу - податкові канікули, то підприємці висловили свої думки до такого підходу стосовно малого бізнесу.

Представники Рівненської обласної організації партії "УДАР Віталія Кличка" запевнили, аби кардинально змінити ситуацію у країні, необхідно повністю змінити склад людей, які керують Україною. Потрібно дати доступ до уряду простим людям, які проблеми громадян знають не з чуток.

Віталій Чугунніков, голова Рівненської обласної організації політичної партії "УДАР Віталія Кличка":

- Нині партія "УДАР" - це нова політична сила і наша позиція така, щоб дали нам, новим людям, новій політичній силі у парламенті довести свою точку зору і донести свою програму розвитку України. Якщо цього не відбудеться, то 90% у парламенті залишиться такими самими як і є. І нових змін не буде.

Поєднати усі частини країни зможуть нові люди. Тільки це змінить ситуацію, за твердженням опозиційної сили. Адже за двадцять років незалежності нашої держави практично нічого не змінилося, то нехай хоча б у наших дітей якість життя зміниться на краще.

Схожі статті