+380673870816 +380673870816

У Рівному працівники ЖЕКу проти його розформування

До громадської приймальні Всеукраїнського об’єднання "Свобода" звернулися працівники ЖЕКу номер 3 із проханням допомогти їм не допустити розформування ЖЕКу. 

Зараз там працює 93 людини. Працівники розповіли, що у разі об’єднання його із іншим комунальним підприємством більшість із них залишаться без роботи. Зі слів депутатів від Всеукраїнського об’єднання "Свобода", очільник міста Рівного Володимир Хомко пояснив необхідність таких дій у майже 100 відсотковій зношеності приміщення ЖЕКу. Проте, самі "свободівці" сповістили, що приміщення знаходиться у задовільному стані.

Керівник націоналістів Рівненщини Олег Осуховський пообіцяв працівникам третього ЖЕКу підтримати їх та надати необхідну юридичну допомогу аби ті відстоювали свої трудові права згідно закону.

Олег Осуховський, голова РО ВО "Свобода":

- На наступну сесію люди збираються пікетувати, щоб цей ЖЕК не був розформований. Бо тільки тоді, коли народ виходить на вулиці і захищає свої права, тільки тоді влада зверне на них увагу. На сьогоднішній день готові виходити на вулицю не лише працівники ЖЕКу, а й громада, яка хоче захистити ЖЕК і працівників, які працюють у ньому.

 

Схожі статті