+380673870816 +380673870816

У Рівному працівники міграційної поліції викрили нелегала із Азербайджану

Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

Під час проведення оперативно-профілактичних заходів щодо недопущення порушень міграційного законодавства іноземцями працівники управління міграційної поліції в Рівненській області спільно із працівниками міграційної служби викрили громадянина Азербайджану на нелегальному перебуванні в Україні. 
26-річний іноземець близько місяця тому приїхав із Києва погостювати у Рівне до своїх знайомих. Як встановили поліцейські, він перебуває на території України нелегально без будь яких документів та без постійного місця реєстрації більше року. Повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.

За фактом порушенням правил перебування іноземцем в Україні на нього склали протокол про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 203 КУпАП.
Крім того, працівники Рівненського РВ УДМС в Рівненській області, у зв’язку із порушенням правил перебування іноземцем в Україні, прийняли рішення про примусове повернення громадянина Азербайджану в країну походження Він зобов’язаний у 15-ти денний термін повернутися на Батьківщину, якщо ж ні — його видворять примусово.

Працівники управління міграційної поліції Рівненської області продовжують відпрацювання щодо виявлення іноземців та осіб без громадянства, підстав і законності їх перебування на території України, порядку працевлаштування, надання житла тощо.

Схожі статті