+380673870816 +380673870816

У Рівному планують створити Центр надання адміністративних послуг

Сьогодні у сесійній залі міськради Рівного відбувся семінар, на якому депутати міської ради та члени виконкому обговорили ймовірність створення Центру надання адміністративних послуг та особливості його функціонування. 
     Отримати державну реєстрацію юридичної особи, дозвіл на розміщення зовнішньої реклами, на перепланування квартири або ж призначення допомоги при народженні дитини у Рівному, як обіцяють рівненські чиновники, стане простіше. Адже депутати міської ради та представники виконкому ініціювали створення Центру надання адміністративних послуг. У більшості європейських країн вже давно працює така система. Вона спрощує і полегшує отримання громадянами різноманітних довідок, дозволів та інших документів. Адже всі підрозділи знаходяться в одному приміщенні.
     Керманич міста зацікавився такою системою, стверджує, що будь-яким чином потрібно полегшити життя громадян в отриманні необхідних їм документів. Проте, за словами очільника міста, однією з найголовніших проблем, з якою вже зіткнулися чиновники - відсутність відповідного приміщення для центру. Адже воно повинне бути повністю облаштовано для прийому громадян та знаходитися у центрі Рівного. Та все ж Володимир Хомко обіцяє, що через рік Центр надання адміністративних послуг у місті  з’явиться.


110520_Centr sferadesigner

Схожі статті