+380673870816 +380673870816

У Рівному планують створити центр електронного управління містом

У Рівному незабаром створять єдиний пункт диспетчеризації ліфтів та під’єднають до нього GPS-навігатори від міських маршруток. Це дасть можливість створити справжній центр електронного управління містом. 

Ідею створення електронного керування містом на 9 сесії Рівнеради озвучив керманич Рівного Володимир Хомко. На пункт диспетчеризації буде надходити інформація про роботу всіх ліфтів міста, а вже згодом сюди під'єднають і GPS-навігатори від міських маршруток. Діятиме він в одному із комунальних приміщень в районі Ювілейного. Необхідність створення такого диспетчерського пункту, Володимир Хомко, насамперед, пояснює економією для міста.

Володимир Хомко, міський голова Рівного:

нам не потрібно буде тримати в кожному жеці окремий диспетчерський пульт, а це буде центр для всіх. Це все ж економія. Що стосується автобусів, телекомунікацій, то всім цим повинен займатися також диспетчерський пульт.

Людина, яка керуватиме роботою диспетчерського пульта визначатиметься за результатами конкурсу.

Володимир Хомко, міський голова Рівного:

працюватиме за пультом людина, яка переможе на конкурсі. Людина має бути компетентною у роботі електронних систем комунікацій.

Міський голова Рівного Володимир Хомко обіцяє, що до кінця цієї осені єдиний центр управління містом розпочне свою роботу. Залишилося за малим - зробити ремонт у комунальному приміщенні та провести комунікації.


110916_Despetcherski Pynkt sferadesigner

Схожі статті