+380673870816 +380673870816

У Рівному під колесами "Тойоти" загинула вагітна жінка

У жахливій дорожньо-транспортній пригоді у Рівному загинула вагітна жінка, а її чоловік потрапив у реанімацію. Сімейну пару збив водій із Києва. 

Майже о десятій вечора водій "Тойоти Кемрі" 29-річний Олег, мешканець Києва рухався по вулиці Макарова. Як пояснили у Державтоінспекції, очевидно він не побачив двох пішоходів, які якраз переходили проїзду частину дороги. Зіткнення не вдалося оминути. Жінку, яка була на 8 місяці вагітності, від удару відкинуло майже на 10 метрів. Смерть наступила миттєво. Тілесні ушкодження виявилися несумісні із життям. 

Чоловік покійної Олени, Володимир Попик у результаті ДТП отримав серйозну травму голови. Численні переломи. Його доставили у реанімацію міської лікарні. Тепер за його життя борються лікарі. Потерпілий Володимир працює редактором в одному із рівненських друкованих видань. Близькі і досі не можуть повідомити, що він став вдівцем. За декілька тижнів Володимир мав стати батьком.

Міліція уже порушила кримінальну справу за фактом дорожньо-транспортної пригоди. За скоєне чоловіку світить від трьох до восьми років позбавлення волі. А поки ж вдалося з’ясувати, що горе водій "Тойоти" був тверезий. До того ж він їхав в автомобілі не сам. Разом з чоловіком була дружина та дитина. Вони жодних ушкоджень не зазнали. Уже невдовзі мають провести автотехнічну експертизу, яка і поставить всі крапки над "І".


NS_DTP_Vagitna_Ginka_ по sferadesigner

Схожі статті