+380673870816 +380673870816

У Рівному перекинулася "швидка", яка везла породіллю з немовлям

У Рівному на швидкості перекинувся автомобіль швидкої медичної допомоги. Як вдалося з’ясувати, на той момент у транспортному засобі перебувало четверо людей, серед них і дитина, якій виповнився лише тиждень.

За попередньою інформацією, немовля якраз транспортували у реанімаційне відділення обласної клінічної лікарні із перинатального центру. Разом із малюком в автомобілі окрім медиків була ще й матуся дитини.

Ярослав Ковальчук, начальник ВДАІ УМВС в Рівненській області:

- По вулиці Київська їхала швидка допомога із ввімкненими проблисковими маяками. У той час по вулиці Князя Данила Галицького рухалося таксі "Опель Астра". Він не надав переваги у русі кареті швидкої медичної допомоги, у результаті чого здійснилося зіткнення з подальшим перекиданням автомобіля швидкої допомоги на автомобілі УАЗ та "Форд Конект". 

Зі слів очевидців аварії, усе сталося за лічені секунди. Відразу після перекидання "швидкої", медсестра вибралася із автівки та помчала рятувати пацієнтів.

Павло Огієвич, свідок:

- Я почув сильний удар. Далі бачив як медпрацівниця вискочила та витягувала жінку. Її від шоку сильно "трусило".

Ярослав Ковальчук, начальник ВДАІ УМВС в Рівненській області:

- Водій таксі, як мені пояснили очевидці, рухався у правій стороні, в лівій стояв "Форд", який здійснював поворот на Київську. Отже, знаходячись у правій смузі він не міг бачити карету "швидкої".

Зі слів працівників ДАІ новонароджена дитина зараз у задовільному стані. Її таки доставили у лікарню. У решти легкі тілесні ушкодження, подряпини, забої. Ніхто серйозних травм не отримав.

Схожі статті