+380673870816 +380673870816

У Рівному ошукали пенсіонерку на три тисячі гривень

17 листопада о першій годині ночі до чергової частини Рівненського МВ УМВС надійшло повідомлення від 67-річної рівнянки Лідії про те, що близько опівночі їй на мобільний зателефонував невідомий. Чоловічий голос повідомив, що її син затриманий і знаходиться у міліції. За його звільнення необхідно перерахувати на мобільний телефон 3 тисячі гривень. Про це повідомив відділ зв’язків із громадськістю УМВС України в Рівненській області.

Жінка розповіла, що невідомий, неодноразово їй набираючи на телефон, так швидко вів розмову, що вночі вона не могла зорієнтуватися і пересвідчитися, де в цей час насправді знаходиться її син. Незнайомець наказав їй перерахувати гроші через термінал поповнення рахунків на вказаний номер.

Лідія викликала таксі. Вона попросила водія під”їхати до найближчого терміналу. Таксист збагнув, що жінку одурили. Однак, пенсіонерка і чути не хотіла. Лише після поповнення рахунку о першій годині ночі жінка повідомила про це міліціонерів. Її син в цей час відпочивав з родиною у себе вдома.

Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за статтею 190 Кримінального кодексу України, тобто шахрайство. Проводяться оперативно-розшукові заходи щодо встановлення осіб, причетних до шахрайських дій.

Схожі статті