+380673870816 +380673870816

У Рівному оголосили про початок підготовки до двох конкурсів краси

У нашому місті оголосили про початок підготовки до одразу двох конкурсів краси – "Перлина Рівного" та "Перлинка Рівного". В одному з них братимуть участь молоді красуні, а в іншому – маленькі дівчатка. 

"Перлина Рівного" – конкурс, який цьогоріч проходитиме вп’яте. Кожного разу, ще з 2006 він був насичений новинками та креативом. Коли у місті почали говорити про те, що цей захід зникне, а замість нього проходитиме інший – "Бурштинова корона України", поглядів на таке рішення було чимало та до того ж і протилежних. Керівництво агентства моделей " ART Models" вирішило, що відмовлятися від нього недоречно.

Оксана Ігас, директор агентства моделей "ART Models":

- Справді, ми планували змінити статус конкурсу і щоб він автоматично перейшов у "Бурштинову корону України", але є попит, численна кількість запитань і ми спровоковані проводити цей проект знову. Що стосується формату, то ми продовжуємо експериментувати. Це точно буде не драмтеатр, не концертна зала. Ми готуємо сюрприз.

Наприкінці літа у нашому місті пройде ювілейний конкурс краси "Перлина Рівного". Реєстрація учасниць триватиме до 13 лютого. Під час кастингу оберуть найкращих, а з них на фінальному дійстві визначать найкрасивішу рівнянку.

А от на початку літа близько тридцяти дівчаток молодшої вікової категорії змагатимуться у конкурсі "Перлинка Рівного". Якщо старших дівчат оцінюватимуть більше за зовнішніми даними, то у цьому конкурсі відіграватиме роль талант дитини. Так, минулорічна володарка гран-прі Даша Ковтонюк здобула прихильність журі своїм вмінням декламувати поезію. Дівчинці лише п’ять, але в її колекції уже дві корони із подібних конкурсів. Вона називає фотосесії "форканням" і розповіла журналістам про суворі будні моделей. 

Дарія Ковтонюк, володарка гран-прі конкурсу краси "Перлинка Рівного-2011":

- В мене вічно то форкання, то виступ. Коли мені вже треба їхати, то ми цілий день міряємо різні костюми і часом беремо на виступ навіть ті, що не треба. Так, про всяк випадок.

Фінал конкурсу "Перлинка Рівного" пройде 3 червня. У його масштабах буде проведено не лише шоу, але і кілька соціальних проектів. Маленьких красунь уже зараз вчать допомагати іншим, менш соціально захищеним одноліткам.

Схожі статті